Disclaimer

De door hypotheekvormen.net op/via deze site(s) verstrekte informatie is geen aanbod, beleggingsadvies of financiŽle dienst.

De door hypotheekvormen.net verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. hypotheekvormen.net kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. hypotheekvormen.net en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie. hypotheekvormen.net aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door hypotheekvormen.net worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site(s) van hypotheekvormen.net.

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van hypotheekvormen.net omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.


Advertentie

KORTING

Goedkoopste online hypotheek? Direct vrijblijvende offerte!


Woning verkopen

Woning verkopen succesvol Uw woning verkopen. MijnHuisVerkopen


Levensverzekering

Overlijdens risico verzekering, vergeet hem niet! Vind hier meer info


Hypotheekadvies

Vrijblijvend advies over een hypotheek? Klik hier


Aanbevolen